Нови филми – A.X.L. – А.Х.Л – Фантастика – Робот и Човек

нови филми

 

Нови филми с механични кучета?

Най-после нещо, което да си заслужава гледането. Съвсем наскоро беше излязъл подобен филм с камион и някакво извънземно, сега обаче, ще видим още по-ключова връзка между човек и машина. Някой хора казват, че човек наистина може да се сближи с автомобил или мотоциклет, но какво правим, когато машината е всъщност уникално развито механично куче?
По същество. Карате си мотора някъде в пустощта, където е и главният ни герой и изведнъж чувате някакъв шум. След като проверявате какво става, се оказва че до вас е паднало куче, което прилича на извънземно. Още в тази сцена, можем да попитаме актьора – не те ли хвана малко страх, че е живо и може да те захапе?

Явно няма страх в децата от нови филми.

Така де, той си е още хлапе. Но след като малко разучава робота, той му показва неговата цел и защо е направен. Дори има устройство за сдвояване, което дава на собственика на кучето уникални способности. Очевидно могат да си говорят, може да му бъде рампа за мотоциклета, няма да се учудя, ако има още много неща, които просто не са показани. Естетвено, дори в тези нови филми, може да си зададем въпроса – никой ли не го търси?

Вижте също – Upgrade – Подобрение – 2018 – Фантастика

Естествено, че започват да си го търсят, но тяхното търсене е по-скоро като анализ. Те изучават как робота се държи към човека и какви са реакциите му. Доста интересен експеримент, но след като разбира, че институцията си иска кучето обратно, момчето започва да бяга и да се опита да го запази за себе си. Как ще го поддържа това нещо? Едва ли може да му оправи проблемите със смяна на масло и свещи?