Нови филми – A Quiet Place – Тихо място – 2018 – Ужас

нови филми

 

Отдавна не сме имали подобни нови филми.

Нещо, което да ни уплаши, нещо което да лови хора, а те да се чудят как да го убият. Нещо от сорта на ужас в стил от преди 10 години. Вече визуалните ефекти са много по-добри и могат да бъдат създадени много по-добри чудовища и ужаси. Явно някой се е възползвал от тази възможност.
Едва ли, това ще е най-добрият от всички нови филми филм в категорията „ужаси“. Добре направен, но прекалено клиширан. Вероятно накрая, ще убият някое или всички, не се знае още.

Нови филми с нови типове живот на планетата.

Не разбрах, дали това извънземни или някакви човешки създания, но те ловят хора и ги убиват, щом чуят звук. Как тогава да живееш на планета, на която не можеш да обелиш две думи? Добре, може да пишете на електронни устройства. Това е добър алтернативен вариант, но само това ли? Очевидно е, че всички фабрики и производствения предприятия са затровени и хората, колкото и да са останли, някак трябва да оцеляват. Как обаче?

Вижте също – The Cured – Излекуваните – 2018

Главните герой на филма са измислили няколко много добри решения – ходене по пясък, ходят боси за да не издава нищо друго звук, само вкъщи не видяхме как са оправили този проблем. Ще го видим в самия филм. Защо обаче има хора, които решават да издават звуци? За да убият други? Този старец например, беше много интересен – просто застанал и си изкрещя. Изключително странен филм, но ще трябва да изчакаме и да видим какво ще се случи.