Нови филми – 47 Meters Down – 47 метра надолу – 2017 Ужас

нови филми 2017

 

Имате ли нужда от нови филми, но с нотка класически ужас?

Точно това ще ви предостави „47 метра надолу“ – ужас изпълнен с много вода, гладни акули и две девойки, които някак си се озовават на дъното на океана. Добре де, не е точно някак си – къса им се въжето на клетката, но веднага започваме да се питаме – никой от екипажа ли не се гмурва да ги спаси?
Замислете се обаче – там плуват гладни акули, едва ли на някой му се влиза в тази вода. Но все пак, момичетата стоят там доста дълго време и това още повече повдига въпроса – защо никой не се гмурва подготвен да ги спаси?

 

Стига сме се запитвали в тези нови филми, да видим за какво става дума.

Както вече ви казахме – класически ужас. Нищо променено в историята, но самият филм предполагам, ще е пълен с ужас и ще го гледате със страх. Както видяхте, голяма част от него е под водата в търсене на оцеляване, което ще ви даде само напрежение. Липсваше ли ви това чувство?
Две момичета, които са на ваканция или нещо подобно с приятели, решават да опитат гмуркане сред акулите. Това не се предлага само на едно място, така че би трябвало да е напълно безопасно. Дори клетката не се спуска надолу, а само стои до лодката. Въжетата са стари – скръц и двете момичета се озовават на дъното на окена.

Колко въздух имат хората в тези нови филми?

Това е много разумен въпрос. Замислете се наистина, защо ще ви дават толкова много кислород, ако сте само до лодката? Защо просто не ви намерят решение с маркучи, малко старомодно може би, но по-евтино? Кои сме ние да обсъждаме продуцентите?

Вижте също – Alien: Covenant – Пришълецът: Завет 2017

Хората си правят нови филми без да ни питат дали ни интересуват детайлите или това, че имат прекалено много въздух, а дори нямат костюм за гмуркане. Поне с толкова много въздух, можеше да им дадете и по един костюм!